Contact

Padel-iD is opgericht in 2018 en maakt sindsdien deel uit van moederbedrijf Rekre Sport te Baarn. Van oudsher is Rekré Sport een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van tennisbanen, maar sinds de komst van de padelsport in Nederland is daar een specialisatie bij gekomen! Vanaf de eerste dag van Padel-iD is het hele team gefocust om de gezamenlijke ambitie na te streven, namelijk: “het bouwen van de beste padelbanen”. Mede dankzij een sportief en hecht team in combinatie met betrouwbare Nederlandse partners, worden de padelbanen niet alleen veilig, maar ook duurzaam gebouwd waarbij speelkwaliteit hoog in het vaandel staat.

Met behulp van veilige en duurzame banen proberen wij als team bij te dragen aan het steeds groter maken van de padelsport in de Benelux!

Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Neem contact met ons op

 

U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Bel naar (0)71 - 522 35 35, stuur een mail naar info@rekresport.com of vul het onderstaande contactformulier in. We proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden.

Tolweg 9
3741 LM Baarn
0031 (0)71 - 522 35 35
info@rekresport.com